De zomercursus Gregoriaans wordt van maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus 2024 gehouden in de Kloosterkerk in Den Haag. De cursusleiding is ook dit jaar weer in handen van Anthony Zielhorst. U kunt zich de hele week onderdompelen in het gregoriaans onder leiding van bevlogen en ervaren docenten zoals Joachim Kelecom, Jaan-Eik Tulve, Eugeen Liven d’ Abelardo en Rens Tienstra. Ook staan er lezingen en concerten op het programma.

Voor wie is de zomercursus? Tijdens de cursus wordt gewerkt met 4 groepen: beginnen en ervaren zangers en beginnende en ervaren dirigenten.

Wat zijn de kosten? Hoe meer deelnemers er zijn, hoe lager kosten kunnen zijn. De organisatie hoopt in elke groep tenminste 15 deelnemers te begroeten. Houdt u rekening met een bedrag van circa 750 euro voor de hele week, inclusief eten en drinken en avondprogramma. Voor muziekstudenten gelden aangepaste tarieven.

Vooraanmelding: Om op korte termijn locatie, catering en docenten officieel te kunnen vastleggen willen de organisatie graag weten hoeveel deelnemers er zijn te verwachten. Uw vooraanmelding verplicht u nog tot niets. Bij vooraanmelding tot 25 januari 2024 is een gereduceerd tarief van € 650,- van toepassing.

Uw vooraanmelding voor de cursus kunt u via e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U wordt dan via haar op de hoogte gehouden van de voortgang.