GregoriaansDe zomercursus Gregoriaans wordt van maandag 19 tm vrijdag 23 augustus 2024 gehouden in de Kloosterkerk in Den Haag. De cursusleiding is ook dit jaar weer in handen van Anthony Zielhorst. U kunt zich de hele week onderdompelen in het gregoriaans onder leiding van bevlogen en ervaren docenten zoals Joachim Kelecom, Jaan-Eik Tulve, Eugeen Liven d’ Abelardo en Rens Tienstra. Ook staan er lezingen en concerten op het programma.

De organisatie is blij met de 28 vooraanmeldingen die zetot nu toe hebben ontvangen. Echter als zij de cursus kostendekkend willen krijgen, hebben ze nog minstens 16 extra deelnemers nodig. Kent u een belangstellende? Attendeert u dan haar of hem op de zomercursus!

Voor wie is de zomercursus? We werken tijdens de cursus met 4 groepen: beginnende en ervaren zangers en beginnende en ervaren dirigenten.

Wat zijn de kosten? De zomercursus kost € 750,- inclusief eten en drinken en avondprogramma. Voor muziekstudenten gelden aangepaste tarieven.

Aanmelding: Stuur uw aanmelding uiterlijk 28 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..