Op zaterdag 17 september 2022 van 13.30-17.00 uur vindt in Zoetermeer een symposium plaats over de spiritualiteit van het zingen en het beleid van kerkmuziek m.m.v. Thomas Quartier en Richard Bot, Karina Makarova, pianiste, Nelma van Zanen, soliste, Carla Pauw, dwarsfluitiste, het koor Cantemus Domino en een dansgroep. Plaats van handeling is de H. Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24 te Zoetermeer.

Lezingen door Prof. Dr. Thomas Quartier, Spiritualiteit van het zingen, in het bijzonder van de psalmen en Dr. Richard Bot MMus, “Zo zijn onze manieren….” - De samenhang tussen beleid en liturgische functionaliteit van kerkmuziek – Thomas Quartier is theoloog en filosoof en onder andere Theoloog des Vaderlands, Richard Bot is theoloog en musicus.

U kunt zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en het aantal personen. Na aanmelding ontvangt u een toegangsbewijs. Toekenning van toegangsbewijzen geschiedt in volgorde van ontvangst/ aanmelding. De kosten zijn gratis.