Wat is volgens u het mooiste lied van de kerklieddichter Willem Barnard? Is het bijvoorbeeld Lieve Heer, gij zegt ‘kom’ en ik kom, Een zaaier ging uit om te zaaien of De eersten zijn de laatsten? Of is er een ander lied dat uw hart raakt?

Doe mee met de verkiezing van ‘Het Mooiste Barnardlied’!  De verkiezing vindt plaats bij gelegenheid van het verschijnen van Barnards verzamelbundel In wind en vuur - Alle liederen op 23 april, en duurt tot en met 15 augustus, de geboortedag van Willem Barnard (1920-2010). In september wordt het winnende lied bekendgemaakt.

Stem vanaf 23 april voor uw lied op www.mooistebarnardlied.nl. Op deze site vindt u alvast tien topliederen, die u kunt luisteren of lezen. U kunt ook uw eigen keuze insturen: een lied dat volgens u in deze lijst thuishoort. Doe mee, en maak kans op een mooie prijs. Onder alle indieners verloot de uitgever Skandalon de driedelige uitgave In wind en vuur - Alle liederen t.w.v. 175 euro (of u ontvangt het aankoopbedrag terug). Voor meer info over In wind en vuur: zie www.skandalon.nl/barnard 

‘Het Mooiste Barnardlied’ is een samenwerking van KRO-NCRV, Nederlands Dagblad, Heilig spel, Muziek en Liturgie, Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging, Stichting Kerkmuziek Netwerk (Kerkliedwiki), Stichting De Vertaalslag (Sytze de Vries) en uitgeverij Skandalon.