Ook in 2023 organiseert de SSGL weer een muzikale bijeenkomst voor koorzangers. Eénstemmig, meerstemmig, Latijn en Nederlands: verschillende stijlen koormuziek komen deze dag aan bod. Ook deze keer is de muziek niet te moeilijk en niet te hoog maar wél prachtig en goed uitvoerbaar voor uw koor! Uiteraard zijn ook organisten en dirigenten van harte welkom. Deze dag staat wederom onder leiding van Mark Heerink en wordt georganiseerd in de Sint Franciscuskerk in Wolvega. 

Nieuw is deze keer de organisatoren de koren graag willen uitnodigen om zelf een koorwerk voor te dragen waarvan u denkt dat de overige deelnemers daar belangstelling voor hebben. 
Dat mag van alles zijn, verrast u ons! Uiteraard zijn uw eigen dirigent en begeleider van harte welkom om dit te dirigeren en te begeleiden, maar mocht dat niet mogelijk zijn dan kunnen wij de directie en/of begeleiding voor onze rekening nemen. Uiteraard hoopt de SSGL dat dit een extra stimulans zal zijn om naar Wolvega te komen met uw hele koor! 
In verband met de voorbereiding stelt de organisatie het zeer op prijs dat u uw koorwerk (inclusief orgelbegeleiding) voor 1 juni 2023 mailt naar Boudien Janssen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

De dag begint om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur), eindtijd rond 15.45/16.00 uur. U wordt verzocht zelf uw lunch mee te nemen; u krijgt koffie en thee. Wel vragen de organisatoren om een vrijwillige bijdrage om de onkosten van deze dag enigszins binnen de perken te houden. U bent van harte uitgenodigd! 
U kunt zich tot 25 september 2023 aanmelden bij Lisette Winter van het Bisdom Groningen-Leeuwarden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 
Heeft u vragen over deze dag, dan kunt u daarvoor terecht bij Anton Lukassen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Boudien Janssen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).