Op zaterdag 18 maart organiseert de ACG in samenwerking met het Vlaamse Centrum voor gregoriaans in Drongen een Zangersdag in abdij Koningshoeven te Berkel-Enschot.

Thema van de dag is het proprium van Pinksteren. Joachim Kelecom, docent aan het gregoriaans centrum in Drongen, zal de zangersdag leiden.

De zangdagen van het Centrum Gregoriaans Drongen zijn opgebouwd rond een thema en vormen aldus een aanvulling of uitdieping van hun cursus gregoriaans. Deze zangersdag wordt georganiseerd in samenwerking met de ACG.

De zangdagen worden geleid door een docent van het Centrum Gregoriaans of door een gastdocent en richten zich in het bijzonder tot cursisten en oud-cursisten. Desalniettemin zijn ook andere belangstellenden, die over de nodige muzikale bagage beschikken, van harte welkom en kunnen aldus kennis maken met onze werking.

Op het programma staan deze keer de Proprium-gezangen van Pinksteren, en de leiding is in handen van Joachim Kelecom, docent aan het Centrum Gregoriaans Drongen. 

Locatie: Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven, Eindhovenseweg 3, 5056 RP Berkel-Enschot (nabij Tilburg). www.koningshoeven.nl (+31 (0)13 540 85 08)

Kosten: € 35,00 (broodlunch en koffie inbegrepen)

NB: uiterste datum van inschrijving: 12 maart

Info en aanmelding: zie de flyer en/of Centrum Gregoriaans Drongen